Technology Support Kft.

RólunkSzolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tanácsadás

Részletek

Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek mind a multinacionális nagyvállalat, mind a kis és középvállalatok területén előforduló IT rendszerek bevezetésében és üzemeltetésében.Képesek vagyunk más szemszögből nézni bizonyos helyzeteket,igényeket amire az ügyfél nem is gondolna ezzel fókuszáva olyan területekre amivel a siker elérése sokkal közelebb kerülhet.

Rendszerüzemeltetés

Részletek

Mind az egy szerveres mind a 100 szerveres környezet pontos és precíz munkát igényel. Hisszük hogy ezen a területen elengedhetetlen az a hozzáállás amit munkatársaink alázattal és precizitással végeznek sok éve ügyfeleink megelégedésére. A rendszerek üzembiztossága, elérhetősége, a felhasználók számára észrevehetetlen karbantartása azon feladatok közé tartozik amit mi úgy végzünk el hogy ezen feladatok nem veszélyeztetik az ügymenetet és a rendszerek éves rendelkezésre állása eléri a 99,5%-ot.

Erőforrás kihelyezés

Részletek

Ügyfeleinknek lehetősége van olyan megoldásokat is igénybe venni amelyben teljes rendszereket , alkalmazásokat, embereket vagy akár ezek kombinációját is tudják szolgáltatásként választani. A mai trendek egyre jobban bebizonyítják, hogy a vállalatoknak megéri a saját céljaik elérésére fókuszálni és a kiszolgáló egységeket mint pl az informatika olyan kihelyezett megoldáskén vásárolni ahol az erőforrások költsége, beleértve az emberi erőforrásokat is, költségként elszámolhatóak és a TCO csökkenés nagyszerűen kimutatható.

Informatika

Professzionális IT szolgáltatások & tanácsadás

Hisszük, hogy egy jól és biztonságosan működő informatika hozzájárul a vállalatok sikeréhez, és biztosíthatja azok versenyképességét a dinamikusan változó piacokon.

Szolgáltatásaink segítik cégüket üzleti céljaik elérésében.

Cégünk rugalmas és minőségi megoldásokat nyújt a magyarországi kis és közepes vállalkozásoknak információ technológiai, grafikai és nyomdai szolgáltatások területen. 

Rólunk

Megoldásaink

Az üzleti igények kielégítése céljából számos kíváló gyártói partnerrel működünk együtt.

Hardver

Szoftver

Szolgáltatásaink

Megoldásaink támogatják  cégük üzleti az üzleti céljaik elérésében.

A vállalatok nem elégedhetnek meg azzal, hogy az informatika alárendelt a már kialakított üzleti folyamatoknak, hanem ki kell dolgozniuk olyan új, informatikán alapuló lehetőségeket is, amelyek révén versenyelőnyre tehetnek szert, és versenyképesek maradhatnak a mind nagyobb iramot diktáló globális piacon.
Napjaink vállalatvezetői és informatikai vezetői számára nem az a kérdés, hogy mit kell tenni, hanem az, hogy a teljes informatikai ráfordítás optimálissá tétele mellett mindez hogyan érhető el gyorsan és hatékonyan.
Cégünk szolgáltatásai és szakemberei , ezekre a kihívásokra jelentenek megoldást!

Referenciáink

Cím

2091 Etyek, Német u.2.

Adószám

14674112-2-07

Email

info(kukac)technologysupport.hu