Technology Support Kft.

Professzionális informatikai szolgáltatások
RólunkKapcsolat

Hisszük, hogy egy jól és biztonságosan működő informatika hozzájárul a vállalatok sikeréhez!

Széles szolgáltatási terület

Rugalmas és minőségi megoldásokat nyújtunk a vállalkozásoknak információ technológiai, grafikai és nyomdai szolgáltatások területén.

Több éves tapasztalat

A multinacionális cégekben és a szolgáltatói oldalon szerzett szakmai tapasztalatainkat kamatoztatva valódi megoldásokat kínálunk.

Elérhető megoldások

Kíváló gyártói partnerekkel működünk együtt annak érdekében, hogy az üzleti igényeket a lehető leghatékonyabban tudjuk kielégíteni.

szolgáltatásaink

Professzionális informatikai szolgáltatásaink támogatják vállalata működését

Az egyre nagyobb iramot diktáló globális piacon kulcskérdés az informatikai rendszerek és az informatikán alapuló lehetőségek teljeskörű kihasználása. Napjaink vállalatvezetői és informatikai vezetői számára nem az a kérdés, hogy mit kell tenni, hanem az, hogy a teljes informatikai ráfordítás optimálissá tétele mellett mindez hogyan érhető el gyorsan és hatékonyan. Cégünk szolgáltatásai és szakemberei , ezekre a kihívásokra jelentenek megoldást !

Hardware értékesítés

Cégünk több gyártó termékeit is értékesíti, de mindig az ügyfél és az adott feladat igényeinek megfelelően választjuk ki  azokat a termékeket amik valódi megoldásként szolgálnak.

Tovább

Tanácsadás

Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek mind a multinacionális nagyvállalat, mind a kis és középvállalatok területén előforduló IT rendszerek bevezetésében és üzemeltetésében.

Tovább

Software értékesítés

Cégünk kínálatában megtalálhatóak az alap operációs rendszerektől kezdve a biztonság technológiai szoftvereken át a rendszer menedzsment eszközök is.

Tovább

Hosting

Domain név regisztráció, tárhely szolgáltatás az igényeknek megfelelően. 

Tovább

Erőforrás kihelyezés

Ügyfeleinknek lehetősége van olyan megoldásokat is igénybe venni amelyben teljes rendszereket , alkalmazásokat, embereket vagy akár ezek kombinációját is tudják szolgáltatásként választani. 

Tovább

Szoftver fejlesztés

Az egyedi igényeket is kiszolgáljuk szoftverfejlesztő partnereinkel legyen szó egyedi alkalmazás fejlesztésről vagy akár webshop,weblap készítéséről.

Tovább

Rendszerfelügyelet

A rendszerek üzembiztossága, elérhetősége, a felhasználók számára észrevehetetlen karbantartása azon feladatok közé tartozik amit mi úgy végzünk el hogy ezen feladatok nem veszélyeztetik az ügymenetet és a rendszerek éves rendelkezésre állása eléri a 99,5%-ot.

Tovább

Infrastruktúra támogatás

Kollégáink a magasan képzett rendszermérnököktől kezdve a helpdesk operátorokig a nap 24 órájában rendelkezésre tudnak állni ügyfeleink igényei szerint. 

Tovább

Rólunk

Rugalmas és minőségi megoldásokat nyújtunk az informatika területén

Cégünk 2010-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonossal. Célunk , hogy a több éves multinacionális cégekben valamint szolgáltatói oldalon eltöltött idő alatt megszerzett tapasztalatokat kamatoztatva olyan megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek amelyek felhasználásával szolgáltatásaink igazán segíteni tudják cégük üzleti területeit a saját céljaik elérésében. Hisszük, hogy egy jól és biztonságosan működő informatika hozzájárul a vállalatok sikeréhez!

Hitvallásunk

Hisszük, hogy egy jól és biztonságosan működő informatika hozzájárul a vállalatok sikeréhez!

Megoldásaink

Kíváló gyártói partnerekkel működünk együtt annak érdekében, hogy az üzleti igényeket a lehető leghatékonyabban tudjuk kielégíteni.

HardwareSoftware

referenciáink

Akik minket választottak

Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet

K-Technic Kft.

CA Technologies
Hungary Kft.

MAHIR Kiállítás és Rendezvény Kft.

Grepton Informatikai Zrt.

CSR Média Kft

Partnereink

Képviselt márkáink

Kapcsolat

E-mail

info@technologysupport.hu

Székhely

2091 Etyek, Német u.2.

Adószám