Rólunk      Szolgáltatásaink     Referenciák     Karrier    Kapcsolat

Melorit Kft.

Rólunk

  • Microsoft termékek bevezetése 30% 30%
  • Egyedi fejlesztések 50% 50%
  • Microsoft termékek bevezetése 20% 20%

Rólunk

Az informatika számos területén kínálunk megoldásokat.

A szakértelem és tapasztalat alappillérieire építve megteremtjük Önnek a biztonságot feltörekvő céljai eléréséhez. Ez a biztos alap és társaságunk innovációs törekvései segíthetik Önt, hogy tervei sikerekké formálódjanak. Szakembereink az egyedi alkalmazás fejlesztéstől kezdve a Microsoft termékek bevezetésén át a tanácsadásig segítségére lehetnek vállalkozásának. A MelorIT Kft. folyamatosan fejlődő cégként szaktudásának és versenyképességének növelésére törekszik.

A MelorIT szakmai stratégiája és Microsoft partneri státuszunk megköveteli munkatársaitól, hogy a legfrissebb minősített vizsgákkal is bizonyítsák szakértelmüket.

^
2009

Microsoft Gold Certified Partner

A MelorIT Kft. 2009 óta Microsof Gold Certified Parner. Azóta évről évre több területen is elnyertük a legmagasabb szintű Microsoft partneri minősítést. A Gold Partneri cím feltétele a szakmai vizsgák megléte, igazolt referenciák az adott kompetencia területen, valamint ügyfeleink által kitöltött kérdőív a MelorIT Kft. szolgáltatásának minőségéről.

^
2011

Sharepoint Planning Deployment Services

Sharepoint Planning Deployment Services (SDPS) partneri státuszunk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy nagyvállalati licenc szerződésükhöz járó Software Assurance Benefit szolgáltatások közül ingyenes konzultációt kérjenek tőlünk SharePoint terülten. Ilyen konzultációt csak minősített partner nyújthat, melynek díját a Microsoft fizeti. A MelorIT Kft. regionális minősítést nyert el, így számos európai országban állunk ügyfeleink rendelkezésére.

^
2011

Microsoft Small Business Specialist

Small Business Specialista címünk igazolja, hogy nem csak nagyvállalati ügyfeleink számára nyújtunk magas szintű szolgáltatásokat. Microsoft termékek licencelésében, szerver termékek bevezetésében és támogatásában szerzett vizsgáink, illetve ügyfél referenciáink tették lehetővé, hogy megszerezzük ezt a Microsoft minősítést is.​

^
2014

Új Magyarország Fejlesztési Terv

A MelorIT Kft. az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül támogatást nyert dolgozóinak képzésére.

MelorIT Kft.

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeinken!

1055 Budapest, cím

Clerk: (255) 352-6259

Main: (255) 352-6258

Main: (255) 352-6258

Kapcsolat

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Karrier